* Zeytinyagli yemeklerin daha lezzetli olmasi icin, pistikten sonra tencerenin kapagini acmadan sogumasini bekleyin.
* Sakladiginiz patateslerin bozulmamasi icin yanlarina bir adet elma koyun.
* Porselen bardak ve caydanliklarinizi karbonatla silereniz kahve ve cay lekeleri daha cabuk cikar.
* Peynir sakladiginiz kaba bir parca seker koyarsaniz peynirin hem kuflenmesini hemde ustunde damlalar olusmasini onlersiniz.
* Buzdolabi icinde olusan kokulari onlemek icin bir kucuk kaba sirke koyup dolabinizda bir sure tutun.
* Patates yada karnibahar haslarken olusan kokuyu onlemek icin suyuna cok az sirke katin.
Wednesday, November 4, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ene peynir gerçekten dogru mu, deniycigim :) sitenin altina bi de counter koysana seker...
ReplyDelete